Laboratuvar 2018-05-10T18:35:33+00:00
Laboratuvar

Balarısı Kalite Kontrol Laboratuvarı, Türk Gıda Kodeksi Bal Tebliği’nde yer alan parametrelerde analizleri gerçekleştirerek tüketicimize doğru ürünü ulaştırma amacını taşımaktadır.

Bu amaç doğrultusunda uzman kadrosu ve son teknoloji laboratuvar cihaz ve ekipmanlarıyla hassasiyet odaklı bir çalışma anlayışıyla işleyişini sürdürmektedir.

  • Duyusal Analiz (Tat, koku)
  • Renk Tayini
  • Şeker Analizi (Fruktoz, Glikoz, Sakaroz, Maltoz)
  • HMF Analizi
  • Diastaz Sayısı
  • Nem Tayini
  • Elektrisel İletkenlik
  • Serbest Asitlik
  • Prolin Analizi
  • Kül Tayini
  • C4 Analizi
  • Antibiyotik Kalıntı Analizi
  • Polen Analizi (Tür Tayini)